Last news in Fakti

24 Февруари, 2017 15:43 3 709 0

Мечо Пух се завръща в Голямата гора на български език

  • мечо пух-
  • книга-
  • продължение-
  • български език-
  • превод-
  • най-доброто мече в цял свят

Второто официално продължение на историята, написана от А. А. Милн, излиза на български език

Мечо Пух се завръща в Голямата гора на български език - 1

Издадени за пръв път през 1926 г., приключенията на Мечо Пух никога не са преставали да радват и удивляват милиони малки и пораснали читатели по цял свят.

Оригиналните историите за Пух и неговите приятели са преведени на над 50 езика, а самото мече редовно оглавява класациите за най-обичан детски герой на всички времена.

Популярността на Мечо Пух стана причина за издаването на две продължения на книгата. Второто официално продължение се появи през октомври, точно на време за 90-тия рожден ден на Пух, Прасчо, Йори, Тигър, Зайо, Бухълът, Кенга и Бебето Ру. Сега този нов сборник с приключения, озаглавен „Най-доброто мече в цял свят“ излиза преведен и на български език.

Мечо Пух се завръща в Голямата гора на български език

Той ще съдържа четири разказа за сезоните ("Есен", "Зима", "Пролет" и "Лято"), написани от четирима съвременни автори - Пол Брайт, Кейт Сондърс, Брайън Сибли и Джийн Уилис. Илюстрациите пък са дело на Марк Бърджес, който се е постарал да ги направи в стила на оригиналните картинки, нарисувани от Ъ. Х. Шепард.

Четирите истории проследяват Мечо Пух и неговите приятели в редица приключения в Голямата гора, докато любимите герои се сблъскват с митични създания, мистериозни нови приятели и врагове, както и един необикновен сос…

Запазвайки вечния чар на Голямата гора и брилянтните герои, диалози и хумор от книгите на А. А. Милн, „Най-доброто мече в цял свят“ ще припомни на любителите на Мечо Пух защо обичат оригиналните истории, като същевременно ще представи класическия герой на едно ново поколение читатели.

Мечо Пух се завръща в Голямата гора на български език


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА