Last news in Fakti

18 Март, 2017 07:45 730 0

Музикалната библия влиза в Залата на славата

  • ролинг стоун-
  • rolling stone-
  • зала на славата

Залата на славата на рокендрола ще почете юбилярите от сп. "Ролинг стоун"

Музикалната библия влиза в Залата на славата - 1

Залата на славата на рокендрола ще почете със специална изложба 50-годишнината от излизането на първия брой на списание Rolling stone, предаде "Контактмюзик".

Експозицията ще бъде открита тази пролет в Кливланд и в нея ще бъде показан част от архива на култовото музикално и културно списание. Проявата ще съвпадне с излизането на книгата "50 години "Ролинг стоун".

Сред експонатите ще фигурират не много известни статии, оригинални ръкописи, музикални обзори и аудио интервюта с изявени музиканти, творци и писатели.

Музикалната библия влиза в Залата на славата
Снимка: БТА/АР

Музикалната библия влиза в Залата на славата
Снимка: Shutterstock

Корици на списанието с изображения на пионерите на рокендрола от калибъра Елвис Пресли, "Бийтълс", Джими Хендрикс и много други ще бъдат подредени на зрелищна изложба. Тя ще бъде открита на 5 май и ще продължи до ноември.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА