Last news in Fakti

19 Март, 2017 13:27 1 935 2

Нова "Мисия невъзможна" на хоризонта (ВИДЕО)

  • мисия невъзможна-
  • том круз-
  • хенри кавил

"Суперменът" Хенри Кавил се присъединява към екипа на "Мисията невъзможна 6"

Нова "Мисия невъзможна" на хоризонта (ВИДЕО) - 1
Снимка: Wikipedia

Звездата от "Супермен" Хенри Кавил ще се снима заедно с Том Круз в шестия филм от поредицата "Мисията невъзможна", съобщи "Контактмюзик".

Във филма ще участват също Ребека Фъргюсън, Джереми Ренър и Саймън Пег. Режисьор ще е Кристофър Маккоури, снимал също "Мисията невъзможна: Престъпна нация".

Хенри Кавил ще в ролята на началника на героя на Том Круз.

Снимките на "Мисията невъзможна 6" се очаква да започнат през април в Париж. Филмът трябва да излезе по екраните през юли 2018 г.

Британецът Хенри Кавил изпълни ролите на Супермен във филмите "Човек от желязо" и "Батман срещу Супермен: Зората на справедливостта". Той се снима и във филма "Мъжът от U.N.C.L.E.", както и в сериала "Династията на Тюдорите".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Реалата

    1 0 Отговор
    Супер!
  • 2 ддд

    0 1 Отговор
    бе снимаи джак ричард
    не се занимаваи с глупости