Last news in Fakti

18 Май, 2017 04:32 1 927 3

Майкъл Мур хвърля бомба по Тръмп

  • майкъл мур-
  • филм-
  • доналд тръмп

Режисьорът готви нов изключително критичен филм

Майкъл Мур хвърля бомба по Тръмп - 1
Снимка: БТА/AP

Американският режисьор Майкъл Мур ще заснеме критичен филм за президента на САЩ Доналд Тръмп, съобщи „Холивуд Рипортър“.

Филмът ще носи заглавието „Фаренхайт 11/9“. Идеята е взета от датата, когато Тръмп беше избран за президент. Заглавието напомня на филма на Мур от 2004 г. „Фаренхай 11/9“. Лентата беше изключително критична към управлението на Джордж Буш Младши.

Мур е известен либерал и краен привърженик на Демократическата партия. През миналата година, две седмици преди изборите в САЩ, той пусна друг много критичен филм за Тръмп със заглавието „Майкъл Мур в Тръмпландия“.

„На него нищо не му влияе. Каквото и да кажеш срещу него, той става на сутринта и пише в Twitter. Това ще се промени с този филм“, заяви Мур.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 той

    8 1 Отговор
    Добре че беше Тръмп да усмисли живота на много некадърници.
  • 2 Нафарфорий

    7 1 Отговор
    Тоз кат го гледам бая е надебелял. Дяда сорос го храни добре!
  • 3 некойси

    4 0 Отговор
    Фаренхайт?