Last news in Fakti

17 Юни, 2017 21:58 2 014 0

Марта Вачкова: Исках да стана художник, дъщеря ми ми взе мечтата

  • марта вачкова-
  • кино-
  • художник

Рада е автор на марката, издадена от Български пощи тази година по повод 85-годишнината от рождението на Григор Вачков

Марта Вачкова: Исках да стана художник, дъщеря ми ми взе мечтата - 1
Снимка: бТВ

Популярната актриса Марта Вачкова всъщност мечтаела да стане художничка. Това разказа самата тя в предаването „Тази събота“ по bTV.

Сигурна съм, че трябваше да бъда художник. Родителите ми обаче не разбраха, че това мое желание е сериозно и не ме насърчиха, сподели тя. Затова подкрепила дъщеря си Рада да се занимава с рисуване.

Тя ми взе мечтата, каза Вачкова.

Именно Рада е автор на марката, издадена от Български пощи тази година по повод 85-годишнината от рождението на Григор Вачков.

Актрисата и днес непрекъснато рисува, но иска да е с някого, защото обича екипната работа, на което дъщеря ѝ се дразни, призна през смях тя.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА