22 Юни, 2017 06:00 3 397 0

Неочаквана спирачка за Хан Соло и "Хилядолетния сокол" (ВИДЕО)

  • хан соло-
  • чубака-
  • междузвездни войни-
  • star wars-
  • лукасфилм

Фил Лорд и Кристофър Милър напуснаха режисьорския стол на филма за самостоятелните приключения на капитан Соло

Неочаквана спирачка за Хан Соло и "Хилядолетния сокол" (ВИДЕО) - 1
Снимки: БТА/АР

Фил Лорд и Кристофър Милър напуснаха режисьорския стол на филма за самостоятелните приключения на Хан Соло от Star Wars. Причината е творчески различия с шефовете на "Лукасфилм".

Според президента на компанията Катлин Кенеди, цитирана от АП, скоро ще бъде избран нов режисьор.

Фил Лорд и Кристофър Милър работиха по продукцията с актьора Олдън Ерънрайх в ролята на капитан Соло от месеци. Другите звезди във филма са Доналд Глоувър, Уди Харелсън и Танди Нютън.

Неочаквана спирачка за Хан Соло и "Хилядолетния сокол" (ВИДЕО)

За съжаление възгледите ни не съвпадаха с тези на партньорите ни по проекта. Обикновено не сме фенове на израза "творчески различия", но веднъж поне това клише е вярно. Гордеем се с невероятната работа на световно ниво, която свършиха нашият екипа и актьорите, гласи официалният коментар на двамата режисьори.

Филмът за Хан Соло, който все още няма официално име, ще излезе по световните екрани през май 2018 г.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА