Last news in Fakti

26 Юни, 2017 00:15 1 738 1

Рок легенда с остро конско към младите (ВИДЕО)

  • oasis-
  • оейзис-
  • лиъм галахър

Лиъм Галахър от Oasis се закани да "противодейства на глупостта" на съвременната музика и разкритикува новото поколение звезди

Лиъм Галахър се закани да "противодейства на глупостта" на съвременната музика и остро разкритикува новото поколение рок звезди, съобщи "Контактмюзик".

Музикантът на 44 години, който ще издаде соловия си албум "As You Were" през октомври, обвини по-младите рок изпълнители, че едва се различават от колегите си в поп музиката.

Не мога да различа група с китара от поп група в днешно време. Носят китари на вратовете си, но не ги чувам, каза той.

Бившият фронтмен на Oasis провокира новите звезди, като ги обвини, че са скучни и им липсва страст. Той ги сравни с футболните мениджъри, които се крият зад клишетата, вместо да кажат откровеното си мнение на феновете.

Нищо интересно не излиза от устите им. Страх ги е да ги отворят, да не би незначителните им кариери да се разпаднат. Те просто стоят, както футболните мениджъри, и говорят същите неща. Хайде, покажете ни малко страст, призова рок легендата младите си колеги.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Корковата тапа

    1 1 Отговор
    А Реми Галахард какво казва по въпроса?