1 Юли, 2017 04:30 7 788 1

Феновете на Еминем подписват петиция срещу брадата му (ВИДЕО)

  • еминем-
  • брада-
  • рапър

Потребители на социални мрежи се обърнаха към рапъра с молба да обръсне наболата си брада

Феновете на Еминем подписват петиция срещу брадата му (ВИДЕО) - 1

Потребители на социалните мрежи се обърнаха към американския рапър Еминем с молба да обръсне брадата си, като дори направиха петиция за каузата, съобщи Lenta.

"Еминем, възхищаваме се на теб и на работата ти. Но просто не ти отива брада. Умоляваме те да се отървеш от нея възможно най-скоро", пише в текста на обръщението.

Недоволството на феновете предизвика снимка в профила на певеца в Инстаграм, на която той позира с музикантите Доктор Дре и Кендрик Ламар.

"Просто две момчета от Камптън и един от Детройт. С брада", пише в текста към фотографията.

От хип-хоп групата "Ди 12" се отнесоха с хумор към новия имидж на рапъра, като в официалната си страница в Туитър смениха името на песента му "Mockingbird" ("Присмехулник") с "Mocking beard" ("Брада за посмешище").


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Културтрегеръ

    0 0 Отговор
    Браво, те та те статия е точно за раздел Култура.

    Благодаря Ви колеги, че поддържате живо културното българско дело и просвещавате простите люде като нас, със световни новини!