10 Юли, 2017 02:44 6 178 1

Иван Драго отново срещу Роки

  • иван драго-
  • силвестър сталоун-
  • роки

Долф Лундгрен може да се завърне в боксьорската поредица

Иван Драго отново срещу Роки - 1

Силвестър Сталоун обмисля да върне образа на Иван Драго в поредицата за Роки, съобщи EW.

Драго беше руският боксьор, който се би с Роки в четвъртата част на поредицата. В филма образът уби героя на Аполо Крийд. Ролята направи Долф Лундгрен световна звезда.

Сега Сталоун планира втората част от поредицата „Крийд“. В нея Роки тренира синът на Аполо Крийд. Първият филм имаше голям успех и донесе „Златен глобус“ на Сталоун.

Сега той обмисля варианта да върне Иван Драго в поредицата и героят Адонис Крийд да се изправи срещу убиеца на баща си.

Сталоун пусна и няколко колажа по темата в своята страница в Twitter. В момента се очаква графикът на Майкъл Б Джордън да се освободи, за да започнат снимките. Долф Лундгрен е близък приятел на Сталоун. Той вече е играл в няколко негови филма. Очаква се да приеме нова роля.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тез одъртяха

    3 2 Отговор
    Дързост и красота!!!