22 Юли, 2017 14:15 1 857 1

Linkin Рark отмениха турнето заради смъртта на Бенингтън (ВИДЕО)

  • честър бенингтън-
  • линкин парк-
  • linkin park

Фронтменът на бандата Честър Бенингтън се самоуби на 20 юли

Linkin Рark отмениха турнето заради смъртта на Бенингтън (ВИДЕО) - 1
Снимки: БТА/АР

Американската група Linkin Park е отменила предстоящото си турне в Северна Америка след смъртта на фронтмена Честър Бенингтън, предадоха световните информационни агенции, позовавайки се на организаторите "Лайв нейшън".

41-годишният Бенингтън сложи край на живота си на 20 юли в дома си в предградие на Eл Ей. В петък от лосанджелиската следователска служба потвърдиха, че причината за смъртта на музиканта е самоубийство чрез обесване. Изпълнителят не е оставил предсмъртна бележка.

Linkin Рark отмениха турнето заради смъртта на Бенингтън (ВИДЕО)

Linkin Рark отмениха турнето заради смъртта на Бенингтън (ВИДЕО)

"Дълбоко опечалени сме от вестта за кончината на Честър Бенингтън. Турнето на Linkin Park в подкрепа на албума "One More Light" е отменено. Притежателите на билети могат да получат парите си обратно в пунктовете за продажба", се посочва в изявлението на промоутърите Live nation.

Концертната обиколка на бандата в Северна Америка трябваше да започне на 27 юли в Мансфийлд, Масачузетс, припомня Reuters.

Групата, основана през 1996 г., има шест номинации за "Грами". Печелила е най-престижните музикални отличия два пъти.

Linkin Park са издали седем студийни албума, от които са продадени повече от 70 милиона копия, отбелязва ТАСС.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 метъла

    7 0 Отговор
    Лек полет, пичага!