29 Юли, 2017 11:00 4 519 0

В училище пишели служебни 3-ки на сина на Ваня Костова, мислели го за разглезен

  • ваня костова-
  • боян михайлов-
  • музика
В училище пишели служебни 3-ки на сина на Ваня Костова, мислели го за разглезен - 1
Боян Михайлов Кадър Нова тв

„Това, че нямам музикално образование не означава, че няма да понауча нещо от музикантите около мен”, казва пред Нова тв Боян Михайлов, синът на Ваня Костова.

Той завършва туризъм и медицина, но пеенето е в неговата кръв, защото цялото му семейство са музиканти. В училище пък го смятали за разглезен и му пишели служебни тройки, защото не ходел редовно. той пътувал с майка си, носел си учебниците, но учителите отказвали да го изпитват. После преминал в самостоятелна форма на обучение и станал отличник.

В момента медицината и музиката вървят ръка за ръка в живота му. Казва, че не се чувства в сянката на майка си, а уроците, които учи от нея, са много.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА