18 Август, 2017 14:32 2 214 3

Джим Кери разкри неподозиран свой талант (ВИДЕО)

  • джим кери-
  • актьор-
  • комик-
  • комедии-
  • документален филм-
  • творец-
  • художник-
  • рисуване

Освен с умението да разсмива хората, комикът е дарен и с дарбата да рисува

Джим Кери разкри неподозиран свой талант (ВИДЕО) - 1

Джим Кери, познат на света като невероятен комик, се оказа, че крие в ръкава си и други, неподозирани таланти. След като през последните няколко години комикът забави доста активната си актьорска кариера, мнозина започнаха да се питат какво прави през цялото това време.

Отговорът на този въпрос се крие в нов документален филм, който наскоро се появи в сайта Vimeo, съобщава канадската телевизия CBC. Лентата представя актьорът в нова светлина и разкрива света на художника Джим Кери.

Кери рисува от дете, но сега представя своето изкуството в този документален филм, наречен I Needed Color (Нуждая се от цвят), в който комикът разкрива любовта си към живописта и как тя му помага да се свърже с "вътрешната си същност".

I Needed Color е 6-минутен късометражен филм, в който се говори за страстта на Кери към изкуството и живописта. Той споделя как е преоткрил рисуването преди 6 години и е използвал четките и платното като средство, с което да "излекува разбитото си сърце".

"Внезапно, преди 6 години, когато се опитвах да излекувам разбитото си сърце, реших, че: може би ще рисувам. Когато наистина започнах да рисувам, станах толкова обсебен, че нямаше място да се придвижвам в дома си", казва той и допълва: "Картините бяха навсякъде. Огледах се наоколо, беше наистина мрачна зима в Ню Йорк и беше толкова депресиращо. И мисля, че имах нужда от цвят".

Jim Carrey: I Needed Color from JC on Vimeo.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 555

    3 14 Отговор
    Цел живот се е правил на идиот, достигйки върхове в идиотизма, на 50 годин ще се опита да стане човек и да изтрие всичките си спомени, натрапил ни е много-мног тъпи филми и 1-2 що-годе поносими

    Коментиран от #2, #3

  • 2 Боби

    10 1 Отговор

    До коментар #1 от "555":

    Предполагам, ти си дал мнооого повече на света! Най-вече...хейт. Чу ли какво каза човекът?! В дъното на всичко е любовта. Ама ти отде да знайш?! Пий две ракии, набий жената, възхити се на динко и перата и се загъвай...
  • 3 Гостенче

    6 0 Отговор

    До коментар #1 от "555":

    Това че ти си гледал само комедии не значи че той се е снимал само в комедии.