26 Август, 2017 06:31 4 792 0

Скорсезе се заема с Жокера (ВИДЕО)

  • жокер-
  • мартин скорсезе-
  • режисьор-
  • жокера

Режисьорът ще продуцира филм за легендарния злодей на DC Comics

Скорсезе се заема с Жокера (ВИДЕО) - 1

Прочутият режисьор Мартин Скорсезе ще продуцира филм за Жокера - измислен персонаж на DC Comics и най-голям враг на супергероя Батман, съобщи DC.

Компаниите Warner и DC Comics са в ранна подготвителна фаза на самостоятелен филм за злодея.

Подробности около проекта не се разкриват. Допуска се обаче, че продукцията ще бъде фокусирана върху произхода на Жокера.

От съобщението става ясно само, че Мартин Скорсезе ще продуцира филма. Режисьор ще бъде Тод Филипс, който ще напише и сценария съвместно със Скот Силвър.

Най-скорошният екранен Жокер - актьорът и певец Джаред Лето, който се превъплъти в образа на злодея във филма "Отряд самоубийци" и ще се снима и в продължението, няма да участва в новия проект. Очаква се за ролята да бъде избран различен и най-вероятно по-млад изпълнител от 45-годишния Лето.

На големия екран в образа на Жокера освен Джаред Лето са се превъплъщавали Джак Никълсън и Хийт Леджър. Никълсън изигра злодея във филма "Батман" от 1989 г. Леджър се превъплъти в образа на Жокера във филма "Черният рицар", излязъл на екран в годината на смъртта му - 2008 г. За ролята австралиецът беше удостоен посмъртно с "Оскар" за най-добър актьор в поддържаща роля, припомня изданието.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА