Last news in Fakti

5 Септември, 2017 23:30 3 707 1

Ди Каприо е следващият Жокер?

  • жокер-
  • леонардо ди каприо-
  • dc comics-
  • джаред лето-
  • мартин скорсезе-
  • батман

Мартин Скорсезе вероятно ще продуцира проекта, който ще бъде режисиран от Тод Филипс

Ди Каприо е следващият Жокер? - 1

Последните слухове от студията на Warner Bros. са, че новият самостоятелен филм за Жокера ще бъде оглавен от... Леонардо ди Каприо.

Мартин Скорсезе вероятно ще продуцира проекта, който ще бъде режисиран от Тод Филипс. Според The Hollywood Reporter Филипс иска голям актьор да заеме ролята на легендарния злодей и Ди Каприо е първият му избор.

Планът на DC за момента е филмът да бъде в отделна вселена за Батман, но без Бен Афлек в нея. Доста объркващият подход на студиото няма как да се хареса на Джаред Лето, сегашният Жокер в света на DC.

Лето, който получи доста негативни коментари след участието си в "Отряд Самоубиици", определено не е свързан с новия филм.

Според слуховете нито Скорсезе, нито Ди Каприо са се съгласили и няма подписани договори за проекта. Самият Леонардо вече няколко пъти отказа участие във филми за супергерои.

Ди Каприо е следващият Жокер?

Не може да се отрече, че амбициозната идея на DC звучи повече от примамливо за милионите фенове на поредицата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 gost

    0 2 Отговор
    От къде си го измислихте това за негативните комнтари. Това е може би най-успешният Жокер