Last news in Fakti

17 Септември, 2017 22:00 1 448 0

Ди Каприо иска да изиграе Стан Лий

  • леонардо ди каприо-
  • комикси-
  • стан лий

Той е изявил желание да изпълни ролята на краля на комиксите

Леонардо Ди Каприо е изразил желание да изиграе ролята на Стан Лий в евентуален биографичен филм, съобщи Screen Rant.

Информацията беше обявена от самия Лий. Той говори по време на комикс изложение.

„Ди Каприо е голям фен на комиксите на Marvel. Домът му е облепен с плакати от нашите комикси. Той веднъж директно ме попита какво мисля за евентуален филм за моя живот, в който той да играе главната роля. Аз се пошегувах и му казаха, че не е достатъчно красив за ролята. Не знам какво да мисля какво да мисля за такъв проект. Може да е забавен“, заяви Лий.

Стан Лий е автор на комикси. Творбите му превръщат издателството „Marvel” в едно от най-влиятелните в света. Той е създал герои като Спайдърмен, X-men, Фантастичната четворка и Железния човек.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА