27 Септември, 2017 19:53 1 787 4

Леонардо Ди Каприо ще играе президент на САЩ (ВИДЕО)

  • леонардо ди каприо-
  • мартин скорсезе-
  • теодор рузвелт

Лео се готви да се превъплъти в образа на Теодор Рузвелт

Леонардо Ди Каприо ще играе президент на САЩ (ВИДЕО) - 1
Снимки: БТА/АР

Холивудската суперзвезда Леонардо Ди Каприо се готви да изпълни ролята на Теодор Рузвелт във филм на любимия си режисьор Мартин Скорсезе, съобщи Contactmusic.

42-годишният актьор и спечелилият "Оскар" Скорсезе се готвят отново да работят заедно, за да осъществят отдавнашна своя цел, свързана със заснемане на филм за политика, смятан от мнозина за един от най-влиятелните в историята на страната.

Засега е неясно какъв период от живота на Рузвелт ще бъде показан във филма. Когато обаче през 2006 г. за пръв път се заговори за заснемане на подобен филм, се предвиждаше за големия екран да бъде адаптирана книгата на Едмънд Морис "Възходът на Теодор Рузвелт", в която вниманието е фокусирано върху ранните години от живота му.

Скорсезе ще заснеме филма по сценарий, написан от Скот Блум, а продуценти ще са Ди Каприо и Дженифър Дейвисън.

Леонардо Ди Каприо ще играе президент на САЩ (ВИДЕО)

Ди Каприо и Скорсезе са работили заедно над хитови филми, сред които "Авиаторът", "От другата страна", "Бандите на Ню Йорк" и "Вълкът от Уолстрийт". Ди Каприо често е признавал, че това партньорство е изиграло голяма роля в невероятната му кариера.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гого

    1 3 Отговор
    Е и? Голям праз!
  • 2 Гост

    1 2 Отговор
    Ще има, или няма да има референдум в Испания?
    В Каталония са изпратени над 2000 полицай, да защитават устоите на демокрацията.
  • 3 министър на здравеопазването

    2 1 Отговор
    Четири часа в линейка накрая човека издъхна. Здравеопазване, бърза помощ в България това е мираж!
  • 4 Кмета

    1 1 Отговор
    Инициативите на Хасковския Кмета за 2 години се сведоха до това да смени един светофар, да сложи такъв за 60 000 лева, в града му казват Златния светофар.