19 Ноември, 2017 22:30 1 826 0

Правят анимационен филм за Супер Марио

  • супер марио-
  • игра-
  • филм

Водят се преговори и за други филми по игри

Супер Марио ще получи свой пълнометражен анимационен филм, съобщи Screen Rant.

Супер Марио е един от най-култовите персонажи от видеоигри. Сега Nintendo водят преговори с Universal за направата на анимационен филм. В проекта ще участва и Illumination Entertainment, които стоят зад „Аз, проклетникът“ и „Миньоните“.

Супер Марио беше първият герой от игри, който получи пълнометражен анимационен филм през 1993 г. Той обаче не успя да спечели симпатиите на феновете.

Сега от Nintendo искат създаването на наистина впечатляваща продукция. Те водят преговори за филмиране и на други свои игри като 'The Legend of Zelda”. Очаква се постигането на финално споразумение.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА