Last news in Fakti

4 Декември, 2017 02:17 1 573 4

И ”Джудас” забиват с ”Мейдън” в Пловдив

  • judas priest

Judas Priest ще свирят на Hills of Rock 2018.

Групата нетърпеливо е качила тази информация в уебсайта си, дори преди промоутърът да я обяви официално.

Judas ще бъдат хедлайнер на фестивала Hills of Rock 2018 на 21 юли и са подготвили голяма изненада за феновете си. Наред с "Firepower", което е името на предстоящият им осемнадесети студиен албум, те ще ни представят всичките си хитове с невероятно мултимедийно шоу.

Hills of Rock 2018 ще се проведе за втора поредна година като част от програмата на „Пловдив 2019“ на 20 и 21 юли на Гребната база в Пловдив.

Билетите вече са в продажба в мрежите на "Тикетпро" и "Ивентим". Те ще бъдат от една ценова категория и до 31 декември ще са по 80 лева. Kомбинираният билет струва 120 лева до 31 декември - той е за фестивала и концерта на Iron Maiden на Hills of Rock.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Vasik Atanasova

    0 13 Отговор
    като остаряха дойдохо в българия
    смях смях
    дядовци
  • 2 Manowar

    13 0 Отговор
    Бъркаш дойдоха в България още преди 20 години Джудас та сега идват за 10 или 12 път незнам .
  • 3 Deborg

    12 0 Отговор
    Роб Халфорд-един от най-добрите вокали на всички времена.....
  • 4 МАНЧО

    2 0 Отговор
    Ей пак на село трябва да отидат.