8 Декември, 2017 22:11 946 1

Хитовите “Виво Монтана” посрещнаха студентите в SPA столицата

  • велинград-
  • виво монтана-
  • музика
Хитовите “Виво Монтана” посрещнаха студентите в SPA столицата - 1

Велинград посрещна студентския празник с концерт на популярния духов оркестър „Виво Монтана” с ръководител Пламен Крумов.

С изпълненията си седемте млади момчета спечелиха сърцата на публиката на пл. „Николай Гяуров“. В репертоара си те използват български фолклорни, етно, джаз, фънк и поп елементи, включващи балканска и ъндърграунд музика с модерно звучене, Визитката на хитовите „Виво Монтана“ е „А ако се наложи….и да натрият носа на предразсъдъците, че духовата музика трябва да остане в скрина на миналото.“

Хитовите “Виво Монтана” посрещнаха студентите в SPA столицата

Празничната програма на Община Велинград продължава и утре /9 декември/ от 13:00ч. на пл. „Николай Гяуров“, с изпълненията на Лъчо и ТОТО от група „Скандал”.

Хитовите “Виво Монтана” посрещнаха студентите в SPA столицата


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.