Last news in Fakti

23 Декември, 2017 22:00 5 175 0

Питър Джаксън се завръща със "Смъртоносни машини" (ВИДЕО)

  • смъртоносни машини-
  • питър джаксън

Гигантски подвижни градове сноват по повърхността на Земята...

Питър Джаксън се завръща със "Смъртоносни машини" (ВИДЕО) - 1

Култовият режисьор Питър Джаксън се завръща на голям екран като сценарист и продуцент на адаптацията на класическия роман на Питър Рийв "Смъртоносни машини", предаде "Форум Филм България". Антиутопичният свят, в който се развива действието, е създаден от носителя на „Оскар“ Крисчън Ривърс, автор на специалните ефекти в продукции като "Властелинът на пръстените", "Кинг Конг" и "Хобит".

Хиляди години след като цивилизацията е унищожена от катаклизъм, човечеството се е пригодило към новите условия и еволюцията е изградила нов начин на живот на Земята. Гигантски подвижни градове сноват по повърхността ѝ и се захранват, поглъщайки по-малки движещи се градчета. Том Натсуърти (Робърт Шийн, "Геобуря"), който живее беден живот в ниските етажи на подвижния Лондон, ще се окаже в битка на живот и смърт, след като се сблъсква с опасната бегълка Хестър Шоу (Хера Хилмар, "Демоните на Да Винчи"). Двете напълно противоположни личности, чиито пътища никога не трябва да са се пресичали, ще създадат съюз, чиято съдба е да промени бъдещето.

Смъртоносни машини идва в кината на 3D и IMAX 3D през декември 2018 г.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА