16 Януари, 2018 22:28 3 371 0

Носител на "Оскар" неочаквано сменя професията

  • джесика частейн-
  • оскар-
  • холивуд-
  • режисьор

Актрисата Джесика Частейн се готви да дебютира като режисьор

Носител на "Оскар" неочаквано сменя професията - 1
Снимка: Shutterstock

Джесика Частейн планира да преустанови актьорската си кариера и да дебютира като режисьор, съобщи Contactmusic.

Звездата от филма "Играта на Моли" и носител на "Оскар" възнамерява да застане зад камерата, за да може други хора да попаднат под светлината на прожекторите, която съпътства актьорската й кариера.

"Смятам, че в бъдеще ще се занимавам повече с продуцентска дейност и вероятно ще стана режисьор", обяви Частейн.

По време на миналогодишния международен кинофестивал в Кан Джесика, която беше член на журито, разкрикува обезпокоителното представяне на жените в киното.

"Уверена съм, че ако сценарият е написан от жена, ще има по-автентични женски персонажи във филма", сподели тя на Лазурния бряг.

Носител на "Оскар" неочаквано сменя професията
Снимка: БТА/АР

За пръв път гледах 20 филма за 10 дни. Обичам киното. Онова, което запомних, е как светът гледа на жените въз основа на представените дамски образи. Честно казано, за мен това е обезпокоително. Има все пак някои изключения, но общо взето бяха изненадана от женските образи в тези филми", смята Частейн.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА