23 Януари, 2018 13:46 2 788 0

Рок легенда се пенсионира заради тежко заболяване (ВИДЕО)

  • нийл даймънд-
  • паркинсон-
  • болест

Нийл Даймънд се оттегля от сцената, след като разбрал, че страда от болестта на Паркинсон

Рок легенда се пенсионира заради тежко заболяване (ВИДЕО) - 1
Снимки: БТА/АР

Американският певец Нийл Даймънд се оттегля от сцената, след като наскоро разбрал, че страда от болестта на Паркинсон, съобщи Contacmusic.

Ден преди да навърши 77 години, рок легендата отмени концертите от турнето си в Австралия и Нова Зеландия през март. С него звездата щеше да отбележи 50-годишния си юбилей на сцената.

Изпълнителят поднесе "искрени извинения" на онези, които са имали намерение да посетят концертите му. Той каза, че възнамерява още дълго да пише, записва и работи по други проекти.

Рок легенда се пенсионира заради тежко заболяване (ВИДЕО)

Сред хитовете на Нийл Даймънд са песните "Sweet Caroline", "America", "Love on the Rocks" и "Hello Again".

Нийл Даймънд ще бъде удостоен с почетно отличие на церемонията по връчването на награди "Грами" на 28 януари в нюйоркската зала "Медисън скуеър гардън".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА