Last news in Fakti

26 Януари, 2018 13:08 3 621 1

Тя е "Бухнал пудинг" на годината (СНИМКИ)

  • мила кунис-
  • бухнал пудинг-
  • харвард

Актрисата Мила Кунис получи наградата на студентите от Харвардския университет

Тя е "Бухнал пудинг" на годината (СНИМКИ) - 1
Снимки: БТА/АР

Актрисата Мила Кунис беше отличена на шеговита церемония с наградата "Бухнал пудинг" за Жена на годината, присъждана от театралната трупа на студентите в Харвардския университет, предаде ABC.

Отличието се връчва всяка година на изпълнители с траен и впечатляващ принос към шоубизнеса от най-старата студентска театрална трупа в САЩ, основана през 1795 г.

В изявлението относно избора на тазгодишната носителка на наградата "Бухнал пудинг" беше посочено, че Мила Кунис е една от най-търсените и ярки холивудски актриси.

Връчването на приза - златна форма за пудинг, по традиция се предшества от костюмен парад по улиците на Кембридж. 34-годишната Мила Кунис, позната с ролите си в хитовата телевизионна поредица "Шеметни години" и във филми като "Черният лебед", "Приятелю, Тед", "Пътят на Юпитер" и "Палави мамчета", премина по парадния път с черен кабриолет "Бентли", обградена от студенти с перуки.

Тя е "Бухнал пудинг" на годината (СНИМКИ)

Шествието не беше подминато от протести. Към Мила Кунис бяха отправени призиви да откаже наградата в знак на протест срещу правилото на трупата да не приема жени. Поддръжници на дългогодишната традиция мъже да се превъплъщават в женски образи на свой ред настояха тя да се запази.

През последните години студентки са се явявали на прослушване за прием в трупата три пъти, но никоя от тях не е получила "обратно обаждане".

Преди церемонията, на която беше почетена Мила Кунис, от театралната трупа обявиха, че от следващата година към състава й ще могат да се присъединяват жени.

Тя е "Бухнал пудинг" на годината (СНИМКИ)

Сред предишните носителки на наградата "Бухнал пудинг" за Жена на годината са Хелън Мирън, Марион Котияр, Клеър Дейнс, Джулиан Мур, Ан Хатауей, Холи Бери, Катрин-Зита Джоунс, Ейми Полър, Кери Уошингтън. Миналата година отличието беше присъдено на Октейвия Спенсър.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 некойси

    0 0 Отговор
    Мисля, че тя е една от най-добре изглеждащите представителки на "висшата раса" в Холивуд, останалите или са с прекомерно големи носове, усти или просто приличат на мъже.