10 Февруари, 2018 21:30 4 404 4

Фантастичната четворка влиза в "Отмъстителите"

  • фантастичната четворка-
  • филм-
  • отмъстителите

Очаква се героите да се появят в петата част от поредицата

Фантастичната четворка определено ще е част от петата част от поредицата „Отмъстителите“, съобщи Screen Rant.

Досега от Marvel не можеха да използват едни от най-популярните си супергерои, защото правата им се държаха от Fox. По-рано през годината обаче Disney сключи сделка за покупката на студиото и вече държи правата над всички герои на Marvel.

Последният филм за Фантастичната четворка се оказа провал. Директорът на Marvel Кевин Фейг все още не е казвал дали ще използва актьорите и историята от този филм.

Има вероятност историята да бъде напълно реновирана. Следващите две части на „Отмъстителите“ трябва да излязат през следващите две години.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 😀😀😀

    7 1 Отговор
    Естествено, че ще е провал. В желанието си да за политически коректни и да оближат нечии *** огнения беше изигран от негър. Когато правиш филм по комикс е немислимо да подменяш героите с цел да си удобен някому. Визирам и сцената с двамата педали на края на красавицата и звяра.

    Коментиран от #2

  • 2 Гост 2

    0 4 Отговор

    До коментар #1 от "😀😀😀":

    Винаги ще има някой компрексиран простак като теб, който не е зацепил колко успешен беше Красавицата и Звяра.
  • 3 mediator37

    1 0 Отговор
    На МАРВЕЛ измишльотините нещо не мога да ги приема като фантастика (с мноого редки изключения).
    По-скоро са детски филми.
  • 4 Гост

    1 0 Отговор
    Очаквайте скоро! Най-новия супергерой!!! То е... неговото име е ... ДЖЕНДЪРМЕН!!! По комиксите на Истанбулската конвенция! Хахаха!!!