6 Февруари, 2018 00:00 12 008 4

Бивша холивудска съпруга: Бракът ми с него беше ад

  • гари олдман-
  • доня фиорентино-
  • ума търман

Бившата жена на Гари Олдман го обвини, че я е тормозел емоционално и физически

Бивша холивудска съпруга: Бракът ми с него беше ад - 1
Снимки: БТА/АР

Доня Фиорентино, бившата съпруга на актьора Гари Олдман, нарече четиригодишния си брака с него "кошмар" и го обвини, че я е тормозел емоционално и физически, а след това е използвал славата и влиянието си, за да получи попечителство върху децата им, съобщи в. Mail on Sunday.

"Той открадна децата ми и съсипа живота ми" - заяви Фиорентино и настоя Олдман да поеме отговорност за действията си, макар и винаги да е отричал всичко.

Фиорентино и Олдман имат двама сина, които са вече на 20 и 18 години. Бившата манекенка се омъжи за актьора през 1997 г. само след 4-месечна връзка. Тя описа брака им като "катастрофа", от която е останала "съсипана".

Бивша холивудска съпруга: Бракът ми с него беше ад

Бивша холивудска съпруга: Бракът ми с него беше ад

Когато подаде молба за развод през 2001 г. Фиорентино заяви, че Гари Олдман харчи хиляди за алкохол и проститутки през уикендите, но той отрече обвиненията и обясни, че тя злоупотребява с пиене и хапчета и не е добра майка.

Фиорентино обясни, че е проговорила за брака си с Олдман, защото разказите на други жени са й дали сили. Тя призна, че и сама има принос за съсипания си живот и съжалява, че не е била майката, която заслужават децата й.

Преди Доня Фиорентино, Гари Олдман беше женен за актрисата Лесли Манвил, която роди сина му Алфи, както и за Ума Търман. След това той се ожени за певицата Александра Идънбъро през 2008 г. Двамата се разделиха през 2015 г.

Бивша холивудска съпруга: Бракът ми с него беше ад

През септември той сключи брак с изкуствоведката Жизел Шмит.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 КироГ

    41 0 Отговор
    Някакъв одавна забравен голддигър пробва да капитализира нещичко от шума около главния претендент за Оскар тая година.
  • 2 гост

    22 1 Отговор
    Той не е забравен, но тя е. Сега. със 5 брака явно има някакъв проблем с обвързването и лесно скача към олтара, но не се задържа дълго.
    Като знам жените как възприемат света, как една дума се казва, а те чуват и разбират друга, едно се прави, друго се мисли не мога да се съглася, че тази информация е достоверна. Ако е искала да го каже това е трябвало да го направи преди 20г.
  • 3 Бай Благой

    24 1 Отговор
    Като я тормозел, защо не се е развела?
    Да ева и миндилите да ева. Сега като има интерес започва да плюе.
    Като онези кокондрели, които след 20 години се сетили, че Доналд Тръмп ги бил опипвал в асансьора..
    Аман от ку**и!!
  • 4 гост 1

    2 0 Отговор
    Тези лични креватни истории, проблеми в брака, разводи и емоционални изживявания на тая и оная взеха яко да дразнят !!! И аз си имам проблеми и в прочем всеки си ги има, какво да кажем мъжете като на 95% при разводите жената взима децата и къщата и то без ''известноста си'' ! Яко се омешиха истинският проблем за сексуалната физическа агресия със личните семейни проблеми във всяко семейство....а там вече знаем че , нещата не са бели и черни та дори вече смело може да се каже че на 70% причината за раздорите и раздялите в едно семейство идват от жените !!!
Новини по държави: