11 Февруари, 2018 23:01 3 491 2

Може да видим филм за Бойната машина

  • бойната машина-
  • железният човек-
  • филм

В Marvel и преди е имало такива идеи

От Marvel обмислят да направят самостоятелен филм за Бойната машина, съобщи Screen Rant.

До сега героят, изпълнен от Дон Чийдъл се появяваше основно във филмите за „Железния човек“ и „Отмъстителите“. Това стана след силните отзиви след премиерата на „Черната пантера“. Сценаристът на филма Джо Робърт Кол призна, че се мисли по подобен филм.

„На времето предложих на Marvel няколко полицейски и военни филма. Тогава те обмисляха филм за Бойната машина и ме питаха за идеи. В крайна сметка след успеха на „Железният човек 3“ се отказаха от героя. В крайна сметка аз останах в сценарния им екип. Сега всичко е възможно. Ще видим“, заяви Кол.

В момента от Marvel готвят самостоятелни филми за няколко от поддържащите си герои. Възможно е и Бойната машина да получи свое заглавие. В момента от студиото работят по фаза 4 от филмовата си вселена.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ха-ха-хаааа....

    3 3 Отговор
    Направете,направете те тъпетите си мислят,че каквото видят в киното е съвсем наистина и съществува.От там и кухата им увереност.
  • 2 Гост

    0 1 Отговор
    Очаквайте скоро! Най-новия супергерой!!! То е... неговото име е ... ДЖЕНДЪРМЕН!!! По комиксите на Истанбулската конвенция! Хахаха!!!