10 Март, 2018 13:32 3 375 1

Още един филм за клането в Холивуд

  • кейт босуърт-
  • шарън тейт-
  • куентин тарантино-
  • чарлз менсън

Кейт Босуърт ще се превъплъти в образа на трагично загинала актриса, убита от последователи на Чарлз Менсън

Още един филм за клането в Холивуд - 1
Снимки: БТА/АР

Кейт Босуърт се чувства поласкана, че ще изпълни ролята на Шарън Тейт в нов филм, озаглавен "Тейт", съобщи Contactmusic.

Режисьор на филма ще е съпругът й Майкъл Полиш.

35-годишната Босуърт ще се превъплъти в образа на трагично загиналата американска актриса, която бе брутално убита от последователи на Чарлз Менсън. Шарън Тейт бе бременна в деветия месец от съпруга си Роман Полански.

Кейт е получила подкрепа от сестрата на Шарън - Дебра Тейт. Актрисата благодарила на Дебра за подкрепата й за продукцията.

"За мен е чест да бъда в образа на Шарън Тейт във филма "Тейт", написа Босуърт в Тwitter. "Лентата ще е своеобразно честване на живота й. Благодаря на Дебра Тейт, че се присъедини към нас, за да споделим някои неща, свързани с живота на сестра й."

Дедлайн уточни, че филмът ще фокусира вниманието върху последния ден от живота на Шарън Тейт.

Още един филм за клането в Холивуд

Режисьорът Куентин Тарантино неотдавна оповести, че Леонардо ди Каприо и Брад Пит ще се снимат в следващия му филм, който е озаглавен "Имало едно време в Холивуд" и също е посветен на убийството на Шарън Тейт от последователи на Чарлз Менсън.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гоуст

    3 3 Отговор
    Холивуд прави филми за себе си.... скукаааа!
    Ще произведат филми без роуминг извън Северна Америка!