Last news in Fakti

14 Март, 2018 10:55 2 742 5

Вятърът на промяната задуха в Холивуд

  • мат деймън-
  • оскар-
  • холивуд-
  • бен афлек

Продуцентската компания на Мат Деймън и Бен Афлек ще въведе клаузи за инклузивност

Вятърът на промяната задуха в Холивуд - 1

Продуцентската компания на Мат Деймън и Бен Афлек ще въведе клаузи за инклузивност в договорите си, за да допринесе за по-голяма разнородност в киното, съобщи АР.

Клаузите за инклузивност упоменават, че жените и хората от малцинствата трябва да бъдат адекватно представени в състава и екипа на филма.

Мат Деймън и Бен Афлек работят заедно повече от 20 години. Компанията им "Пърл стрийт филмс" е продуцирала филмите за Джейсън Борн, както и "Манчестър до морето".

Актрисата Франсис Мадорманд призова колегите си на церемонията за наградите "Оскар" да настояват за клауза за инклузивност в договорите си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Morgoth

    10 0 Отговор
    Мдаа, Холивуд започва да се самоубива. Да живеят различията и шареното за сметка на таланта и труда. Но на Холивуд майната им, те имат пари и дори и така ще оцелеят, но лошото е, че ще вложат още повече в пропаганда на същите тези принципи, така че да тръгнем всички по пътя на самоубийството.

    Коментиран от #5

  • 2 Баста

    5 0 Отговор
    Идиоти! Че то отдавна няма филм без жени и негри в абслютно неадекватни и абсурдни роли. Допълнете клаузата за инклузивност със забрана за присъствие на бели мъже и да се свършва с тая мъка. Да живее джендаризмът и ЛБГТ-ата!
  • 3 азбе

    1 0 Отговор
    холивуд умря с падането на комунизма -това беше неговата цел и след като я постигна му спряха кранчето
  • 4 Мижав интерес

    0 0 Отговор
    Значи холивудските бози ще включат още по бездарни сценаристи и актьоеи, избрани според количеството меланин в кожата им, а не според качествата им. Качеството ще удари пода, като кремвирш направен от тоалетна хартия.
  • 5 Хората пропаганда не гледат

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Morgoth":

    Съмнявам се че ще оцелеят. Пропагандните им филми редовно се провалят като гледаемост. Дисни започнаха да мислят как да намалят бюджета на филмите си, защото не могат да ги избият на касите.