Last news in Fakti

11 Май, 2018 09:55, обновена 11 Май, 2018 10:49 5 702 5

Кипърската песен на Евровизия открадната от Поли Генова? (ВИДЕО)

  • евровизия-
  • поли генова-
  • eurovision-
  • кипър

Песента "Fuego" на кипърската изпълнителка Елени Форейра напомня доста на "If love was a crime" на Поли Генова

Несъмнено България се представя отлично на песенния конкурс на Евровизия през последните години. Повод за гордост са и трите ни изпълнения от миналите три години - тези на Поли Генова, Кристиян Костов и тази година на Equinox.

Оказва се, че не само ние обичаме песните на родните ни изпълнители. От предаването "Господари на ефира" откриха огромна прилика в песните "If Love Was a Crime" на Поли Генова и тази на състезателката на Кипър от тази година Елени Форейра - "Fuego".

С песента "If Love Was a Crime" Поли си извоюва 4-то място на финала на Евровизия през 2016 г.

Тази година букмейкърите спрягат кипърската "Fuego" за потенциален победител.

"Господари на ефира" сравниха началните тонове на двете песни, които са почти еднакви. Чуйте сами:


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 НЕ ЗНАМ

    1 4 Отговор
    Много двусмислени заглавия пишете. Предполагам, ако се напише Песента "If Love Was a Crime" на Поли Генова, бе открадната от тазгодишната кипърска изпълнителка Елени Форейра" ще бъде по-ясно и смислено...
  • 2 дявола

    0 1 Отговор
    да има ноти които са откраднати от песента на поли, но песента на финландия е копи пейст и като мелодия и стил, и като визия. като две капки води са.
  • 3 SAAB

    0 1 Отговор
    Алооо.........възможно ли и ПолитУ да е гепилУ ? .....НЕ ...Ко ?

    Коментиран от #5

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 LINA

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "SAAB":

    Не е възможно , защото песента на Поли е с две години по-стара , от тази на Кипърката........ Имам оредвид , че Поли не може да е откраднала песен , кояъо още не е била създадена