Last news in Fakti

25 Май, 2018 13:31 4 053 0

Хан Соло одобри... Хан Соло (ВИДЕО)

  • олдън ерънрайх-
  • харисън форд-
  • хан соло-
  • рон хауърд

Актьорът Харисън Форд хареса наследника си Олдън Ерънрайх

Хан Соло одобри... Хан Соло (ВИДЕО) - 1

От над 40 години за феновете на култовата космическа сага "Междузвездни войни" има само един Хан Соло - Харисън Форд. Тази нагласа се променя днес с излизането на екран на самостоятелния филм "Соло: История от Междузвездни войни" за приключения на младия контрабандист с актьора Олдън Ерънрайх в главната роля.

Почитателите вероятно ще преосмислят позицията си, след като разберат, че филмът, както и наследникът му в образа на Хан Соло, са получили одобрението на самия Форд, съобщи Contactmusic.

75-годишният актьор все още не е коментирал лично отношението си към новия филм и своя наследник Олдън Ерънрайх. Според режисьора на филма "Соло: История от Междузвездни войни" Рон Хауърд обаче Харисън Форд е във възторг от продукцията и е дал одобрението си за своя колега, който "отлично" се е справил със задача да пресъздаде младия Хан Соло.

"Не съм чувал Харисън да сипе хвалебствия за каквото и да е било, но той е във възторг и не пести суперлативи за филма и наследника си. Той ми каза: "Олдън го закова. Образът му пасна идеално", споделя Рон Хауърд за МувиУеб.

Режисьорът допълва, че Харисън Форд е гледал филма два пъти преди излизането му на екран.

Актьорът ветеран и младият му колега освен това изглежда са се сближили, след като Олдън получи ролята на Хан Соло. Наскоро Форд дори изненада Ерънрайх с появата си на негово интервю.

Хан Соло одобри... Хан Соло (ВИДЕО)

Любопитен факт е, че "Соло: История от Междузвездни войни" излиза на екран на същата дата, на която по кината в САЩ през 1977 г. тръгва първата продукция от култовата поредица.

Филмът "Междузвездни войни" на американския режисьор Джордж Лукас излиза на екран в САЩ на 25 май 1977 г.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА