Last news in Fakti

25 Май, 2018 15:17, обновена 25 Май, 2018 15:21 1 915 2

Харви Уайнстийн най-накрая зад решетките (ВИДЕО)

  • харви уайнстийн-
  • арест-
  • полиция-
  • решетки-
  • изнасилване-
  • сексуално посегателство-
  • сексуално насилие

Продуцентът, обвинен от над 50 жени в сексуален тормоз, се е предал на властите в Ню Йорк

Холивудският продуцент Харви Уайнстийн се е предал на полицията в Ню Йорк днес сутринта и е арестуван по обвинение в изнасилване на една жена и за това, че е принудил друга жена да го задоволи орално, твърдят източници на CNN.

Прокурорите от Манхатън ще му повдигнат обвинения за изнасилване от първа и трета степен за единия случай и изнасилване първа степен за другия случай. Очаква се Уайнстийн да застане пред съда по-късно днес.

Продуцентът е влязъл сам в полицейско управление в Ню Йорк през тълпа от репортери и фотографи.

Уайнстийн попадна в тази ситуация след като дузини жени от филмовата индустрия разкриха за сексуалните му посегателства срещу тях през годините.

Очаква се гаранцията на продуцента да стигне 2 милиона щатски долара, според източник на властите.

Уайнстийн е обвинен в изнасилване, посегателство и други форми на сексуално насилие. Представители на продуцента заявиха, че той е потърсил лечение и помощ, когато е започнало масовото женско движение срещу него.

Десетки жени обвиниха публично Уайнстийн след разследвания на издания като The New York Times, The New Yorker и т.н. през 2017 г. за ужасното му отношение към жените, включително и актрисите, с които е работил.

Две от тези жени - Азия Ардженто и Ашли Джъд, публикуваха в Туитър още вчера, че Харви Уайнстийн сам ще се предаде днес. Паз де ла Хуерта - друга жена, която публично обвини Уайнстийн в посегателство, е отказала да коментира ситуацията.

Актрисите разкриват, че Уайнстийн е заплашил да съсипе кариерите им, ако публично разкрият какво е правил с тях. ОТ днес обаче сексуалният хищник е зад решетките.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Личи си ,че:

    2 1 Отговор
    Статията е писана от жена!ами ,ако искат да му смъкнат мънгизите и са му дали доброволно за да им даде роля аааа?!!!?

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.