Last news in Fakti

31 Май, 2018 13:53 1 349 0

Хубавата Джулия награждава отличника Клуни

  • джулия робъртс-
  • джордж клуни-
  • американски филмов институт

Джулия Робъртс ще връчи на Джордж Клуни почетната награда на Американския филмов институт

Хубавата Джулия награждава отличника Клуни - 1

Холивудският актьор, режисьор, сценарист и продуцент Джордж Клуни, който миналата година беше обявен за носител на едно от най-големите отличия в киното - приза за цялостно творчество на Американския филмов институт, ще получи наградата от дългогодишната си близка приятелка и редовна екранна парнтньорка Джулия Робъртс, предаде АР.

Робъртс ще връчи почетния приз на Клуни на церемония в театър "Долби" в Лос Анджелис на 7 юни.

Американският филмов институт оповести през октомври миналата година, че Клуни е избран за 46-ия носител на почетната награда.

Хубавата Джулия награждава отличника Клуни

Джулия Робъртс си е партнирала със своя приятел и колега в редица филми, сред които "Бандата на Оушън" и "Пулсът на парите". Холивудската актриса се е снимала и в режисьорския дебют на Джордж - "Самопризнанията на един опасен ум" от 2002-а година.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА