1 Юни, 2018 15:36 1 467 2

Джон Малкович ще играе палавия Уайнстийн

  • джон малкович-
  • харви уайнстийн

Новата пиеса от Дейвид Мамет ще бъде поставена в Лондон през 2019 година

Джон Малкович ще играе палавия Уайнстийн - 1

Джон Малкович ще се превъплъти в скандалния продуцент Харви Уайнстийн в нова пиеса от Дейвид Мамет, която ще бъде поставена в Лондон догодина, съобщи DPA.

Актьорът каза на Рурския театрален фестивал, че е ангажиран за ролята на Уайнстийн в пиесата "Горчиво жито" от Дейвид Мамет, за която не е известно много.

"Пиесата е много забавна и в същото време неудобна - каза Малкович. - Сигурен съм, че ще има поляризиращ ефект".

Джон Малкович ще играе палавия Уайнстийн

В началото на тази седмица беше повдигнато официално обвинение срещу Харви Уайнстийн за изнасилване и други сексуални престъпления. Разследването срещу него започна, след като през октомври американски медии публикуваха статии, в които много жени го обвиниха в сексуален тормоз и посегателства.

Сред тях бяха актрисите Салма Хайек, Ашли Джъд, Гуинет Полтроу и Анджелина Джоли.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Куку

    0 0 Отговор
    Куку
  • 2 гост

    1 0 Отговор
    Актьор ,за филм на ужасите!