Last news in Fakti

4 Юни, 2018 11:03 6 653 0

Проклятие тегне над "Гарванът" (ВИДЕО+СНИМКИ)

  • гарванът-
  • джейсън момоа-
  • джеймс о'бар-
  • брандън лий

Актьорът Джейсън Момоа се отказа от участие в римейка на хитовия филм от 1994 година

Проклятие тегне над "Гарванът" (ВИДЕО+СНИМКИ) - 1

Тегне ли проклятие над планирания римейк на филма "Гарванът"? Отговорът е "Да", ако се съди по поредния удар по проекта - напускането на актьора Джейсън Момоа, съобщава Contactmusic.

Момоа е използвал Instagram, за да съобщи, че се отказва от участие и се извинява на феновете, както и на автора на оригиналния комикс от 1989 г. на Джеймс О'Бар.

Идеята да бъде заснет римейк на филма "Гарванът" (1994), режисиран от Алекс Прояс, се заражда през 2008 г. Десет години по-късно проектът не само не е реализиран, но и бъдещето му е под съмнение. През годините планираният римейк е белязан от проблеми със сценария, бюджетни затруднения, текучество на режисьори и актьори.

Проклятие тегне над "Гарванът" (ВИДЕО+СНИМКИ)

За главната роля на Ерик Дрейвън бяха спрягани Брадли Купър, Райън Гослинг, Чанинг Тейтъм, Никълъс Холт, Джак О'Конъл, Люк Еванс и Джак Хюстън.

През 2017 г. Джейсън Момоа замени Хюстън. Sony Pictures оповести, че филмът, режисиран от Корин Харди, ще излезе на екран през 2019.

Вероятността това да се случи изглежда почти невъзможна след напускането на Момоа, който споделя, че е чакал осем години мечтаната роля, но не може да чака още толкова.

Проклятие тегне над "Гарванът" (ВИДЕО+СНИМКИ)

Много фенове също смятат, че плановете за римейк на "Гарванът" трябва да бъдат забравени. За почитателите на оригиналния филм има само един Ерик Дрейвън - Брандън Лий. Синът на легендата Брус Лий загина на 31 март 1993 г. при трагичен инцидент на снимачната площадка на "Гарванът".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА