Last news in Fakti

7 Юни, 2018 13:23 1 940 0

Михаела Маринова трогна феновете си “Очи в очи” (ВИДЕО)

  • михаела маринова-
  • нова песен-
  • нов сингъл-
  • певица-
  • очи в очи-
  • павел николов-
  • pavell & venci venc’

Изпълнителката представи и клипа към парчето, в който я виждаме в няколко различни роли

Михаела Маринова трогна феновете си “Очи в очи” (ВИДЕО) - 1
Снимки: Virginia Records

Новият сингъл на талантливата Михаела Маринова е вече факт. Той носи заглавието “Очи в очи”, а премиерата на песента и видеото към нея бе в сряда (6 юни) .

За създаването на музиката и текста на песента, Михаела отново си партнира с Павел Николов от дуото Pavell & Venci Venc’, като аранжимента е изцяло негово дело.

“Страхотно се гордея с Михаела — уникално момиче, с извънземен глас и завидна дисциплина! Обичам всичките ни съвместни проекти. Щастлив съм, че работя с нея! Тя притежава невероятен талант, който за пореден път ще чуете и видите в “Очи в очи!”, коментира Pavell.

Михаела Маринова трогна феновете си “Очи в очи” (ВИДЕО)

“Още докато писахме текста с Pavell, осъзнах, че тази песен е нещо по-различно и ново за мен. Може би съм пораснала и разсъждавам малко по-зряло. Надявам се песента да накара хората да се замислят, че понякога въображението ни заблуждава и ни кара да се отчуждаваме от близките си, приемайки нещата по грешния начин. Затова трябва да се изправяме очи в очи със собствените си заблуди и да се радваме на това, което имаме!”, споделя за общата им работа Михаела.

Михаела Маринова трогна феновете си “Очи в очи” (ВИДЕО)

Във видеото на “Очи в очи” Михаела влиза в пет различни сцени, за да пресъздаде 5 образа. За втори път по време на снимките за клип към неин сингъл на изпълнителката й се налага да стои до късни часове в студен басейн, за да заснеме една от сцените.

Видеото пък е създадено от режисьора Люси Иларионов, по сценарий на хореографа Милен Данков и с оператор Георги Марков.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА