8 Юни, 2018 12:12 1 826 3

Още един ценен трофей в колекцията на Джордж Клуни (СНИМКИ)

  • джордж клуни-
  • американски филмов институт-
  • холивуд-
  • амал клуни

Актьорът получи почетната награда на Американския филмов институт

Още един ценен трофей в колекцията на Джордж Клуни (СНИМКИ) - 1
Снимки: БТА/АР

Джордж Клуни получи наградата за цялостни постижения на Американския филмов институт на церемония в холивудския театър "Долби", съобщи Variety.

"Ако си актьор, това е едно от най-хубавите неща, които могат да ти се случат. Наистина е забавно. Наистина ми е приятно да съм тук" - каза Джордж.

Съпругата на Клуни - Амал, го придружаваше на галата. Тя каза, че е "много, много горда" с него.

Още един ценен трофей в колекцията на Джордж Клуни (СНИМКИ)

Още един ценен трофей в колекцията на Джордж Клуни (СНИМКИ)

На церемонията присъстваха много приятели и колеги на Клуни, като Кейт Бланшет, Дженифър Анистън, Дон Чийдъл, Бил Мъри, Ранди Гербер и Синди Крофорд.

Джордж може да изглежда млад за награда за цялостно творчество, но това почетно отличие не е първото в кариерата му. През 2015 г. Асоциацията на чуждестранните журналисти в Холивуд му присъди награда си "Сесил Б. де Мил".

Когато през октомври миналата година беше обявен изборът на Клуни за почетната награда на Американския филмов институт, Хауърд Стрингър, председател на съвета на попечителите, го нарече "съвременна екранна легенда, творец, който комбинира блясъка на отминало време с яростна страст за въздействие на изкуството извън екрана".

Още един ценен трофей в колекцията на Джордж Клуни (СНИМКИ)

Джордж е двукратен носител на наградата "Оскар" - като поддържащ актьор за участието си в "Сириана" и като продуцент - за най-добър филм за "Арго".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ссср

    1 1 Отговор
    Какво ни занимавате с Холивуд?

    Това е инсрумент за политики!!!!!

    Разкажете ни за Александър Малинин.
  • 2 актьорско майсторство

    3 0 Отговор
    Харесвам Клуни, готин е освен това изглежда и се държи съвсем нормално като земен човек, не като някои холивудски надувки.
  • 3 гост

    1 0 Отговор
    Показвайте по често ,тези красиви мъже! Те го заслужават това!