Last news in Fakti

22 Юни, 2018 18:31 9 073 3

Бащата на Майкъл Джексън умира

  • джо джексън-
  • майкъл джексън

Джо Джексън страда от деменция, а преди четири години ослепя след прекаран инсулт

Бащата на Майкъл Джексън - Джо Джексън е на смъртно легло, съобщи американският сайт НМЕ.

"89-годишният мъж може да си отиде от този свят във всеки един момент", това е заявил неговият син Джърмейн Джексън. По думите на брата на Краля на попмузиката неговият баща е поискал да се запознае с медицинския си картон. "Той също забрани на своите роднини да го посещават", казал е още Джърмейн Джаксън. Въпреки изричната воля на Джо Джексън, в болницата в Лас Вегас, където е хоспитализиран мъжът, се намират неговата съпруга – Катрин Джексън и дъщерите им Джовони и Реби.

Джо Джексън започна музикалната и продуцентската си кариера през 60-те години на ХХ век. Той бе импресарио на синовете си Джърмейн, Тито и Майкъл. Възрастният мъж страда от деменция, а преди четири години ослепя след прекаран инсулт.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 българче

    36 1 Отговор
    Фамилията Джексън бяха изключителни музиканти и певци, преди да ги убие бавно шоубизнеса.
  • 2 Чурулик чурулик

    5 10 Отговор
    Тоз се е празнил като от изведро я що чавета има а има още де не са написани тука
  • 3 Светла

    6 1 Отговор
    Браво, бе! - Два коментара и все смислени... Като нямате какво хубаво да кажете, що не си замълчите?!?! Човекът е на години... Голям е бил на младини, но краят е неизбежен... Късметлия е, че има семейство покрай себе си. Това говори достатъчно!