Last news in Fakti

30 Юни, 2018 17:33 11 441 4

Задава се най-кървавият сезон на "Игра на тронове" (ВИДЕО)

  • софи търнър-
  • игра на тронове-
  • game of thrones
Задава се най-кървавият сезон на "Игра на тронове" (ВИДЕО) - 1

До излизането на осмия сезон на сериала "Игра на тронове" по екраните остава година, но актрисата Софи Търнър заяви, че той ще е най-кървавият досега, съобщи в. Daily Mail.

"Това е "Игра на тронове", така че ще бъде още по-кървав, с повече смърт и душевни терзания, отколкото предишните години", обеща Търнър, която изпълнява ролята на Санса Старк.
Въпреки клетвата за пълно мълчание за ставащото в последния сезон на сериала, информация изтича.

Най-вече от 22-годишната Софи, която все намеква, че развитието на сюжета ще е вълнуващо, но никога не дава по-големи подробности.

По-рано тя разкри, че целият актьорски състав е ръкопляскал и плакал, когато се е събрал на масата за общото изчитане на сценария.

Задава се най-кървавият сезон на "Игра на тронове" (ВИДЕО)

Софи заяви, че в последния сезон на сериала, в който всичко е поставено на карта, героинята й Санса Старк най-накрая става воин.

"Винаги съм чувствала, че тя носи воина вътре в себе си. Струваше ми се, че Санса се учи и се приспособява, и в даден момент ще ни го покаже. И тя го стори. Бях много удовлетворена, когато това се случи", заяви актрисата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кино критика

    14 2 Отговор
    Сериала е номер 1 за всички времена самоче Трейлъра е стар от 7 сезон е!! Джуджето ще стане крал в 8 сезон и ще има отворен край!
  • 2 Лао Дзъ

    7 1 Отговор
    По принцип много мразя сериалите и рядко гледам с изключение на комедийните.

    Обаче тоя е от друга галактика . Голям фен съм му -имам всички серии на облак , три тениски и чаша . С кеф си гледам и старите сезони .

    Коментиран от #3

  • 3 Хуй Пий Чай

    0 7 Отговор

    До коментар #2 от "Лао Дзъ":

    Искам да настанат такива времена, да се колим като прасета
  • 4 ася

    0 0 Отговор
    серияла е страхотен гледах го вече няколко пъти и не ми омръзва,всяка серия е динамична,държи те в напрежение,това ми харесва в него динамиката с която се развиват събитията.