Last news in Fakti

15 Юли, 2018 17:55 3 242 0

Как Хоакин Финикс прие да е Жокера

  • хоакин финикс-
  • филм-
  • жокера-
  • dc comics

Актьорът е обмислял идеята отдавна

Филмът за Жокера ще е уникален. Аз обаче не бих го определил като филм за супергерои. Това заяви актьорът Хоакин Финикс, цитиран от Metro News.

Финикс официално беше обявен за актьора, който ще изпълни ролята на култовия персонаж. Новината беше доста изненадваща за много фенове. Самият Финикс е известен с доста претенциозния си избор на роли и с това, че рядко се снима в комерсиални филми.

„Мисля, че това което ще видите ще е доста уникално. Не бих го вкарал в някой жанр. Ще видим едни много добри персонажи. Те ще се справят с реални предизвикателства. Мисля, че в комиксите винаги е имало персонажи, които заслужават да бъдат изследвани и проучвани.

Преди три години се обадих на мениджъра си и го питах защо просто не вземат един от тези образи и не направят нискобюджетен филм за него. Веднага ми хрумна, че това може да стане с Жокера.

Той ми каза, че ще отиде на среща със студиото, но аз не обичам тези срещи. Вече бях забравил за тази идея, когато разбрах за този филм. Наистина бях развълнуван. Реших, че искам да съм част от това. Наистина ще е интересно да го видите на екрана“, заяви Финикс.

Снимките на филма ще започнат по-късно през годината.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА