19 Август, 2018 23:00 1 488 0

Правят филм по "Имението Даунтън"

  • имението даунтън-
  • нов-
  • филм

Очаква се завръщането на актьорите от сериала

Сериалът „Имението Даунтън“ скоро ще получи филмова версия, съобщи Cinema Blend.

Сериалът беше една от най-успешните британски продукции през последните години. Той разказва историята на благородническо британско семейство, което трябва да се справи с промените в обществото в началото на 20-ти век.

Вече има информации, че по-голямата част от актьорите в сериала ще се появят и във филма. Той най-вероятно ще се върти около живота на лейди Мери, която беше изпълнена от Мишел Докъри. Има възможност и за връщането на Матю Стивънс, който в момента се снима в сериала „Легион“.

Вече има информации, че филмът може да разкаже предисторията на сериала. Все още обаче няма подробности за евентуалния сюжет.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА