4 Септември, 2018 14:15 4 627 4

Жената на Роби Уилямс му дръпна щепсела

  • роби уилямс-
  • айда фийлд-
  • социални мрежи

Съпругата на певеца му забрани да ползва социалните мрежи

Жената на Роби Уилямс му дръпна щепсела - 1

Айда Фийлд, съпругата на популярния британски певец Роби Уилямс, му забрани да ползва социалните мрежи, тъй като те го подтиквали към депресия, съобщава Contactmusic.

Депресивните състояния се пораждали, когато поп изпълнителят се сблъсквал с отрицателни отзиви от потребители за неговото тегло. По думите на Фийлд, Роби оставал като шашардисан, след като се натъкнел на коментарите на хейтърите. Поради тази причина брачната половинка на певеца изцяло му забранила да контактува с когото и да било в социалните мрежи.

Голямо количество хапливи забележки Уилямс получил по време на участието си в британското шоу за таланти "Х Фактор", в което изпълнителят и съпругата му бяха съдии.

Критиките излизаха в мрежата по време на ефир, а коментарите бяха огласявани от водещите на шоу програмата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тост

    0 2 Отговор
    Чехльо...
  • 2 JenniferRobinson

    0 8 Отговор
    Плащам над $ 87 на час, работейки от дома с 2 деца у дома. Никога не съм мислила, че ще мога да го направя, но най-добрият ми приятел печели над 10 хил. На месец, правейки това и тя ме убеди да опитам. Потенциалът с това е безкраен.

    Ето какво правя ... >>>> Ecash10.COM
  • 3 Цецо

    0 2 Отговор
    Страхотен певец, но напоследък май съвсем изперка...
  • 4 Хахо

    0 1 Отговор
    Тъпняр със самочуствие че може да пее.Англиски тиквеник смотан .