4 Септември, 2018 20:49 2 922 1

Ал Пачино се завръща към голямата си любов (ВИДЕО)

  • ал пачино-
  • театър-
  • париж-
  • театр дьо пари

Холивудската легенда ще участва в театрални представления в Париж 

Ал Пачино се завръща към голямата си любов (ВИДЕО) - 1
Снимка: БТА/АР

Холивудската икона Ал Пачино ще участва в два моноспектакъла в Париж през октомври, в които ще представи кариерата си не само в киното, но и на театралната сцена, предаде АFP.

"Отдавна мечтая да играя на парижка сцена", увери Ал. Той ще участва в представления на моноспектакъла "Една вечер с Пачино" на сцената на "Театр дьо Пари" на 22 и 23 октомври.

Филмовата кариера на легендарния холивудски актьор, снимал се в поредицата "Кръстникът", филмите "Белязаният", "Дони Браско", донякъде засенчва впечатляващите му превъплъщения в театралните постановки "Отело", "Ричард Трети" и "Венецианският търговец".

"Никога не съм имал желание да бъда в образа на Хамлет, но този персонаж бе източник на вдъхновение през целия ми живот - довери Пачино. - Харесвам пиесите на Чехов, Молиер, европейската литаратура".


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 А пък аз си мислех

    4 0 Отговор
    Аз си мислех че ще изиграе некой бивш български социалист - Алексей Петров, или Цветан Василев когато с БСП и ДПС ошушкаха КТБ-то или пък в ролята на Галев, в краен случай семейство Гущерови :-))))))))