Last news in Fakti

28 Октомври, 2018 16:02 3 123 5

Брад Пит: Не искам повече звездно гадже

  • брад пит-
  • анджелина джоли-
  • развод-
  • холивуд

Актьорът няма да търси знаменитост за бъдеща любовна връзка

Брад Пит: Не искам повече звездно гадже - 1
Снимки: БТА/АР

Актьорът Брад Пит, след като свърза за известно време живота си с двете екранни звезди Дженифър Анистън и Анджелина Джоли, нямал намерение отново да търси знаменитост за бъдеща любовна връзка, съобщи Contactmusic.

Петдесет и четири годишният Пит обяви през 2016 година, че се развежда с Джоли. Той отново е започнал да излиза на срещи, но този път възнамерявал да не повтаря предишни грешки и да търси сродна душа извън холивудските среди.

Според приятелите на Брад било изключено той отново да се обвърже романтично с някоя супер знаменитост. Понастоящем актьорът съсредоточавал грижите върху децата си и те били най-важният му приоритет. Ако някога решал отново да застане пред олтара, бъдещата му булка трябвало да го върне "към нормалния семеен живот" извън светлините на прожекторите.

Брад Пит: Не искам повече звездно гадже

Приятелите на Брад припомнят, че той произхожда от обикновено семейство, привързано към традиционните ценности. Той е много близък със своите родители, Джейн и Бил. И брат му, и сестра му са задомени и си имат семейства. Пит ще се стреми по някакъв начин да им заприлича.

Актьорът си призна наскоро, че е загърбил алкохола и пушенето на марихуана.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Orthodox

    9 0 Отговор
    "...този път възнамерявал да не повтаря предишни грешки и да търси сродна душа извън холивудските среди... бъдещата му булка трябвало да го върне към нормалния семеен живот". Ами жалко, че са му трябвали 54 години, за да проумее тези прости житейски истини. Пропилял е много от личния си живот в лутане и провали, но често става така - славата и парите заслепяват човека за истинските неща. Е, дано пък, щом вече е прогледнал, да намери най-после истинския човек до себе си, с когото ще остане докрай. По-добре ще е, отколкото никога...
  • 3 пфъх

    0 0 Отговор
    Те я сестра питка, чека го!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 сиси

    0 0 Отговор
    малко си дърт вече ама ща взема, щи готва мусака и имамбаялдъ, само деца неща да раждам вече, че моите и твойте футболен отбор правят.