Last news in Fakti

1 Декември, 2018 22:29 2 576 3

Три нови групи се включват в Hills of Rock

  • hills of rock-
  • рок-
  • фестивал-
  • пловдив-
  • групи-
  • българия-
  • garbage

Нови изненади за феновете

Три нови групи се включват в Hills of Rock - 1
Снимка: Shutterstock

Три нови групи се включват в рок събитието на следващата година – Hills of Rock, което ще се проведе в Пловдив. Организаторите обявиха, че Garbage ще са хедлайнери на третия ден на фестивала, а освен това в България ще дойдат Amaranthe и Royal Republic.

Алтернативната рок група Garbage ще оглави третия ден на фестивала Hills of Rock 2019. Почитателите на бандата ще имат удоволствието да ги видят на живо на 30 юни 2019 на Гребната база в Пловдив. Още две групи се включват към третия фестивален ден - това са шведските банди Amaranthe и Royal Republic, които ще наелектризират допълнително атмосферата. Фестивалът ще се проведе за трета поредна година, като част от програмата на „Пловдив 2019 - Европейска столица на културата“ - на 28, 29 и 30 юни на Гребната база в Пловдив.

Световноизвестната рок група Garbage е формирана в Уисконсин през 1993 година. По време на своята невероятна кариера, която продължава вече 25 години, бандата има над 17 милиона продадени копия по целия свят, концерти в над 35 държави и 6 студийни албума. Членовете на Garbage са заедно от самото създаване на групата. В музиката им се преплитат елементи от трип хоп, гръндж, рок, техно, пауър поп и алтернативен рок. Изключително интересното и уникално по рода си звучене на бандата им носи невероятен успех на музикалната сцена.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ощърбий

    2 5 Отговор
    Бе убаво, ама тез комари дето ме ядоха там таз година на концертите на Judas Priest и Iron Maiden, едва ли ще повторя там на концерт!.
  • 2 Plovdiv

    4 0 Отговор
    Освен White Snakeq никой друг от участниците дотук няма да генерира интереса от миналото лято... Мечтата ми беше да гледам Judas Priest и Iron Maiden и мечтата ми се сбъдна на два километра от дома ми!
  • 3 Рос н

    3 0 Отговор
    Много слабо за метъл фест.Егати групите,добре че Whitesnake ще бъдат,но не могат да компенсират.Старите групи крепят метъла -нямат заместници с малки изключения като Nightwish