7 Декември, 2018 14:35 3 776 3

Първият тийзър на "Игра на тронове" най-накрая е тук (ВИДЕО)

  • тийзър-
  • трейлър-
  • игра на тронове-
  • филм-
  • сериал-
  • hbo-
  • game of thrones

Хитовият сериал "Игра на тронове" вече има първи тийзър за финалния 8-ми сезон

Зимата дойде! Е, почти... HBO представи първия официален тийзър трейлър за последния сезон на "Игра на тронове". За жалост на феновете, в тийзъра няма кадри от самия сезон, но виждаме жестоката война между леда и огъня. Това е интересна препратка към името на поредицата книги на Джордж Р. Р. Мартин - "Песен за огън и лед", която всъщност е вдъхновението зад "Игра на тронове".

Тийзърът беше показан за пръв път пред публиката на Comic Con Experience (CCXP) в Бразилия.

Във видеото виждаме как дракон и вълчище биват погълнати от вълна от лед, докато през това време лъв бива обгърнат от пламъци. Всичко това се случва върху маса, на която са разположени фигурки, които напомнят на добре познатите ни герои. Това ни дава пръв поглед към войната, в която ще вземат участие Денерис, Севера и Ланистър. Всички те ще се изправят едни срещу други, докато към тях изключително бързо настъпва друга заплаха - Белите бродници.

Краткият тийзър завършва със срещата между леда и огъня. При сблъсъка им се издига огромна стена по средата на масата. Дали това ще се случи и в сериала при сблъсъка на леда и огъня, когато ледения дракон на Нощния крал и живите дракони на Денерис се срещнат отново, предстои да разберем. Съществуват спекулации, че именно това е начинът, по който се образува и драконовото стъкло, което убива бродниците.

За развоя на събитията ще научим през април, когато любимия на стотици хиляди души фентъзи сериал се завърне на малкия екран. От HBO все още не са обявили официална премиерна дата за осмия сезон на поредицата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    2 1 Отговор
    Игра на дронове! :)
  • 2 Ники

    2 0 Отговор
    Дано не го завършат тъпо .... ,

    Коментиран от #3

  • 3 Кино критика

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Ники":

    Сценаристите са англичани ще ги избият всички на края на сезона!!