9 Януари, 2019 15:26 2 741 6

Прелестната Марго ще бъде Барби

  • марго роби-
  • барби-
  • кукла

Актрисата Марго Роби ще се превъплъти в ролята на световноизвестната кукла

Прелестната Марго ще бъде Барби - 1
Снимки: БГНЕС/EPA

Австралийската актриса Марго Роби ще се превъплъти на големия екран в ролята на Барби, световноизвестната кукла, съобщи ВВС.

Барби, която тази година навършва 60 години, се появи в около тридесет анимационни филма, които досега никога не бяха излизали на голям екран. Проектът с пълнометражната Барби лента ще бъде осъществен с помощта на новосъздадената филмова къща на американската компания за играчки Mattel - Mattel Films. Копродуцент ще бъде компанията LuckyChap Entertainment, собственост на Роби.

През годините на пазара се появиха най-различни кукли Барби, от различни раси, с различен цвят на кожата, косата и очите. Но за нейния екранен дебют тя ще бъде представена от блондинка със сини очи, каквато е Марго.

"Много съм горда, че ми беше поверена главната роля и продуценството на филм, който съм сигурна, че ще грабне сърцата на децата и на публиката от цял свят", заяви австралийската актриса.

Прелестната Марго ще бъде Барби

Марго е на 28 години и има зад себе си дълга филмова кариера с двайсетина ленти, сред които "Кралицата на Шотландия", "Отряд самоубийци" и "Аз, Тоня", за която получи две номинации "Оскар" за най-добра актриса.

Агенциите отбелязват, че над един милиард Барбита са били продадени от първата поява на куклата в Салона на играчката в Ню Йорк на 9 март 1959 година.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 ь;лкйм

    9 0 Отговор
    Тя няма ито краката, нито лицето на Барби. Това ще е един грандиозно провален проект.
  • 4 Bubbles

    4 3 Отговор
    Дърта е тая за да играе барби, тоя луди ли са!?
  • 5 Гзт

    0 2 Отговор
    Тея са луди филм за пласмаса . То само тъпите американци , може да измислят игрална филмова тъпня ,за тъпа кукла.
    ..
  • 6 Ко Не

    1 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: "Аз, Тоня", за която получи две номинации "Оскар" за най-добра актриса. Как за един филм се получават две номинации ?