Last news in Fakti

11 Януари, 2019 14:30 4 757 10

Документален филм обвинява Майкъл Джексън в педофилия

  • майкъл джексън-
  • сънданс-
  • джако

"Да напуснеш Невърленд" ще бъде представен на кинофестивала "Сънданс"

Документален филм обвинява Майкъл Джексън в педофилия - 1
Снимки: БГНЕС/EPA

Наследниците на Майкъл Джексън окачествиха като скандален и патетичен нов документален филм, който обвинява починалия певец в сексуално насилие над деца, съобщи АР.

В "Да напуснеш Невърленд", който е планирано да бъде представен на кинофестивала "Сънданс" в края на месеца, се говори за двама мъже на около 30-годишна възраст, които уверяват, че станали жертви на сексуални посегателства от страна на Краля на попмузиката, когато били на 7 и 10 години.

"Това е поредната екстравагантна творба, става въпрос за скандален опит да се извлече изгода от Майкъл Джексън и за повтаряне на стари необосновани обвинения", се казва в комюнике на наследниците на певеца.

Документален филм обвинява Майкъл Джексън в педофилия

Филмът, в чието заглавие е използвано названието на ранчото на Джако в Калифорния, е заснет от Дан Рийд. Той е автор на няколко документални филма, един от които е посветен на атентата срещу френския сатиричен седмичник "Шарли ебдо" в Париж през 2015 г.

Продуцентите на "Да напуснеш Невърленд" потвърдиха пред сп. Rolling Stone, че двамата мъже са хореографът Уейд Робсън, който през 2013 г. заведе дело срещу починалия певец, и Джеймс Сейфчук, който бе завел дело срещу наследниците на Майкъл Джексън.

Двете дела бяха прекратени през 2017 г. Дан Рийд обаче увери, че взел насериозно обвиненията срещу певеца.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Безсмъртният

    15 7 Отговор
    Отново ли тази история?
    Тия хора искат да ни убедят, че нощта е ден и че черното е всъщност бежаво.
    Има ПЛАНИНА от доказателства, че Майкъл е НЕВИНЕН!
    Пример: ако ще насилваш деца, защо ще го правиш на чужда земя в среда, която не е под твой контрол и как би могъл да го направиш, когато си грипав? (случая с Джордан Чандлър).
    Защо семейство Чандлър (и другото, което повдига обвинения, за чието име не се сещам) искат обезщетение и говорят само за пари, но не и за присъда?
    Разровете се и гаранция, че ще се замислите.
  • 2 Вуте

    5 8 Отговор
    А бе важното е че Азис е нормален!На кой му пука за тоя!
  • 3 112

    13 5 Отговор
    Искат ПАРИ,това е истината...МЪРШИ!
  • 4 Знам

    8 1 Отговор
    Аз съм гледал кадри как Майкъл се забавлява в Невърленд с Маколи и Рори Кълкин и определено е обичал или харесвал деца но дали ги е насилвал не мога знам
  • 5 Грета

    10 2 Отговор
    Ей, това човешката алчност и лакомия не познава граници! Вече почти 10 години откакто си отиде, а не го оставят на мира. Само се чудят как да му измъкнат парите или как да получат своите 3 минути слава на негов гръб. Жалки, гнусни и безскрупулни същества, да сменят поне плочата, тази вече се изтърка. Вместо да се гордеят с него и да се наслаждават на творчеството и невероятната му харизма, то само сипеха и продължават да сипят жлъч и помия! Америка не заслужаваше своя велик Майкъл Джаксън! R.I.P, Michael Jackson, you are the king!
  • 6 Гост

    3 3 Отговор
    А това „Невърленд” от къде беше? От педофилската детска приказка за Питър Пан, нали така? Той Джаксън нали искаше много да прилича и се възхищаваше на Питър Пан?
  • 7 Гост

    1 2 Отговор
    А това „Невърленд” от къде беше? От педофилската детска приказка за Питър Пан, нали така? Той Джаксън нали искаше много да прилича и се възхищаваше на Питър Пан?
  • 8 Гост 2

    2 5 Отговор
    Сега се сетих, колко деца искаше този господин Джаксън!? 13!?Просто спрете да се кланяте на тия холивудски изчадия.
  • 9 Mihaela

    5 2 Отговор
    Майкъл е невинен.. Той нищо не е направив... Той помагаше на толкова много болни деца.. Ние феновете му никога няма да спрем да се борим срещу тези които го обвиняват в неща които Той НЕ Е Направил..
  • 10 Milovrab4e

    4 1 Отговор
    Понеже беше и ще бъде известен даже и на гаргите по света, разни алчни въшки му се лепяха и така до днес.Като го няма него, що да не оскубят близките му?За лесни пари някои са готови да лъжат до посиняване. Приживе съдът го гледа под лупа и пак не се доказа, че е виновен.Виновен е в наивност и глупост да вярва на всеки.Ей в това е наистина виновен.