Last news in Fakti

11 Февруари, 2019 06:31 2 536 3

"Зоотопия" ще има две продължения

  • зоотопия-
  • филм-
  • продължение

Подготвят се два нови филма

От Disney имат планове да заснемат две продължения на анимационния филм „Зоотопия“, съобщи Movie Web.

Актьорът от първия филм Томи Листър заяви, че със сигурност ще направи още един филм. Той озвучаваше няколко от образите в лентата.

„Мисля, че със сигурност ще направя поне още един филм за „Зоотопия“. С Disney направихме три филма по „Мадагаскар“, като си мисля, че можем да повторим това. За първия филм имахме бюджет от $ 260 млн., а за новия чувам, че ще ни отпуснат $ 300 млн. Имаме такъв бюджет, но първият филм донесе $ 2.6 млрд. от приходи, ако включим и постъпленията от продажба на артикули. Мисля, че има потенциал в продълженията“, заяви Листър.

Първият филм, който разказва криминална история в свят на животни, излезе преди 3 години. Той се превърна в огромен хит и спечели „Оскар“ за най-добър анимационен филм. Очаква се продължението да излезе в края на следващата година.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 ххх

    3 0 Отговор
    Ухаааа!!! Много добро филмче.Само да не стане като другите филми 1-2 са яки и след това ацката боза
  • 3 Гошо Хубавеца

    0 0 Отговор
    Не ми трии коментарите педалче малко !!! Почнете да пишета грамотно статиите първо !!!