27 Април, 2019 01:30 3 307 2

"Отмъстителите" покоряват Китай

  • отмъстителите-
  • филм-
  • китай

Филмът се готви да постави рекордна първа седмица на китайския пазар

"Отмъстителите" покоряват Китай - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Новият филм от поредицата „Отмъстителите“ най-вероятно ще запише рекордни постъпления в Китай, съобщи Cinema Blend.

Филмът вече постави рекорд по предварителна продажба на билети в САЩ. Такъв вече е регистриран и в Китай. От предварителна продажба на билети в страната вече са регистрирани постъпления от $ 90 млн.

Очаква се в дебютния си уикенд на пазара лентата да запише постъпления от $ 270 млн. Изчислява се, че общите постъпления от китайския пазар може да достигнат $ 450 млн.

Отбелязва се, че през следващата седмица в Китай ще празнуват денят на труда, което вероятно ще повиши допълнително посещаемостта в кината.

Очаква се филмът да постави абсолютен рекорд на международния пазар в дебютния си уикенд.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Света Вени интригантката

    1 3 Отговор
    Отмъстителите са голяма работа, а Китай още повече и 450млн. $ нема им са опрат! Писах по темата!(тва за мода) А сега може ли да събудите Венито и да си пусне провокативната статия за секса, че ни се клатят зъбите веке! Отмъстителите, кога ще ги пуснат в 18+ вариант, тогава 4млрд.$ ще направят...
  • 2 Китайките

    2 1 Отговор
    Готинки