Last news in Fakti

23 Август, 2020 22:02 2 164 3

Концертът на Дейвид Гарет в София бе отложен за догодина

  • дейвид гарет-
  • концерт-
  • софия-
  • коронавирус-
  • турне-
  • цигулар-
  • билети

Новата дата за концерта е 24 октомври 2021 година

Концертът на Дейвид Гарет в София бе отложен за догодина - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Всички концерти от турнето „Unlimited Live” на Дейвид Гарет, част от което е и България с първоначална дата 25 октомври 2020 г., се насрочват за 2021 година. Това обявиха мениджърите на музиканта RTK Roland Temme и компанията-съорганизатор за нашата страна "Прагма Ентъртеймънт".

Поради световната пандемия с COVID-19 и последвалите регулации и концертни ограничения, световното турне, първоначално планирано за есента на 2020 г., не може да се осъществи по план. Артистът и екипът му взеха трудното решение да отложат всички дати за една година по-късно, съответно за септември и октомври 2021 година.

Така новата дата за дългоочакваното шоу на звездата в България е 24 октомври 2021 г. Макар и натъжен, че турнето не успя да се случи през тази година, Дейвид Гарет е щастлив, че насрочването на новите дати бе възможно в кратки срокове и се надява да компенсира отлагането с фантастични концерти през 2021 г.

„С нетърпение очаквах турнето ни тази есен в локации из целия свят, така че дълбоко съжалявам, че се наложи пренасрочването им заради световната пандемия с COVID-19. Доволен съм, че вече намерихме нови дати за есента на 2021 г., защото вече нямам търпение да се завърна в чудесна България и да свиря за вас! Грижете се за себе си – надявам се да ви видя здрави и щастливи много много скоро!“, заяви цигуларят.

Всички закупени до момента билети важат без презаверка за новата дата 24 октомври 2021. Всички, които няма да имат възможност да ги ползват за новата дата, могат да ги върнат в едномесечен срок между 24.08 и 24.09.2020, включително в обектите на закупуването им. Обожаван от милиони фенове по целия свят, Дейвид Гарет е продал милиони билети и е спечелил 24 златни и 16 платинени награди на най-разнородни музикални форуми. Дейвид Гарет комбинира харизмата на рок звездата с виртуозността, присъща само на най-талантливите класически инструменталисти на нашето време.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мечо

    2 4 Отговор
    Вобште да ни идва да ми диша ваздуха
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.